luni, 13 decembrie 2010

Traim epoca egoismului suprem

Nu mai avem timp sa fim profunzi, e mai simplu sa consumam, sa cascam gura la reclame obosite si sa cumparam orbeste tot ce ni se ofera.

Tinerii se casatoresc din ce in ce mai tarziu, viata este atat de superficiala, bani si numai bani, toti vor doar sa se distreze, eventual pana la 60 de ani…numai are nimeni de timp sa construiasca ceva, sa cladeasca un lucru, din ce in ce mai rar se fac si copii, totul este asa de minunat in lumea asta superficiala si toti suntem asa de fericiti de ea….

Dar atentie…ne distram.
Ziua de serviciu tinde sa devina zi-lumina, fericirea se masoara in cate rate suporti, si timpul liber se masoara in sambete si duminici nelucrate…suntem fara doar si poate prinsi intr-un joc al banului, al statutului si al dorintelor neimplinite care evident au nevoie de alti bani pentru a se putea indeplinii.
De aceea, va rog, nu uitati sa traiti….nu uitati sa va bucurati de o raza de soare, de un gand bun, de imbratisarea unui om drag, de tot ceea ce va face cu adevarat fericiti.

Lasati banii sa va indeplineasca trebuintele materiale, dar nu cautati fericirea acolo unde nu exista, priviti adanc in voi si regasiti adevaratele valori pentru a va putea recastiga fericirea….!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu